Retraite reis

Een reis naar jezelf.

Tot jezelf komen, ver weg van de dagelijkse stress en materiƫle beslommeringen.

retreat trip Image

Ben je jezelf kwijt in de maalstroom van elke dag... Daar sta je dan, in de serene rust en oneindigheid van een landschap, dat het begrip 'woestijn' voor de rest van je leven een andere betekenis zal geven. Ruimte en tijd bestaan even niet meer. Plotseling ben je één met de aarde, in perfecte balans met jezelf. Een gevoel zo intens en zuiver dat het zich in geen reisgids laat beschrijven. Wie zich volledig vrij voelt in zijn natuurlijke omgeving, voelt zich als herboren.

retreat trip Image

Wil je alleen (of met vrienden) zijn om na te denken en je afzonderen in de Sinaï? De bedoeïenen zullen je privé bedoeïenentent opzetten op een bijzondere plaats vanwaar je overdag de omgeving kunt verkennen. Dit kan je te voet, per kameel of met de jeep doen. Je kan er voor kiezen om tijd door te brengen bij de bedoeïenen of je kan er voor kiezen om alleen te zijn, afgezonderd van andere mensen.

De stilte van de woestijn zit vol spirituele rijkdom. De duur van je verblijf en de locatie van je tent hangt af van jouw voorkeur.

De kosten van deze reis zijn afhankelijk van het aantal personen, dagen en het vervoerstype.