Chakra reis

Hemel en aarde, kom tot jezelf in de woestijn.

Chakra trip Image

Ben je op zoek naar natuur, inspiratie, innerlijke rust of spiritualiteit? Wil je even weg van het jachtige leven, het systeem waarin we onszelf dreigen te verliezen?
Om even tot jezelf te komen is het heerlijk om een stilte/meditatieweek in de woestijn te beleven. De ultieme rust vinden, even stil zijn, luisteren naar je innerlijke stem. Even geen woorden hoeven/kunnen geven aan wat je voelt en weet.

Chakra trip Image

Wil je deze sensatie beleven samen met gelijkgestemden? Buiten slapen onder de sterrenhemel, naar muziek luisteren van de bedoeïenen rond het kampvuur, een kamelentocht maken, ... Echt alle tijd voor jezelf, 24 uren per dag, zonder na dat fijne moment van meditatie weer terug te moeten keren naar ons hectische leven.

In de woestijn zijn zowel hemel als aarde voelbaar. Het zand, de rotsen, de zon, de stilte, de ruimte en de prachtige sterrenhemel maken dat je in het hier en nu komt. Je hoofd is leeg, je ziel komt tot rust.

Chakra trip Image

In de Nederlandse mei-, zomer- en herfstvakantie organiseert Bernadette van der Steen (docent, auralezer, stembevrijder) een chakraweek in de Sinaï. (bernadettevandersteen@gmail.com)

Elke dag staat een chakra centraal. Via meditatie, oefeningen, zingen en creativiteit werken we aan de thema's die bij dat chakra horen. We verblijven op een prachtige plek midden in de Sinaï. Van daaruit maken we verschillende tochten per kameel, te voet of met de jeep.

Reissom 7-daagse chakraweek: €600 p.p. (exclusief vliegreis).

groepsgrootte:
minimum: 4 personen
maximum: 10 personen